Atelierul de serigrafie Infrastructura atelierului de serigrafie Vectorizare grafica

VECOprint - despre noi

.: Profil

Intr-un climat din ce in ce mai dur, atat economic cat si concurential, VECOprint activeaza cu succes pe piata personalizarilor de obiecte promotionale prin serigrafie, aceasta datorandu-se faptului ca ne-am stabilit un obiectiv principal in mentinerea unei relatii umane cu clientii, parteneriate care sa creeze valoare.

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul personalizarii obiectelor promotionale prin serigrafie, asiguram toate activitatile pe care le implica acest proces, pe specializari (vectorizarea imaginilor ce se vor personalizate, realizarea sabloanelor serigrafice, filmarea sabloanelor serigrafice, montajul sabloanelor serigrafice pe utilaje, personalizarea).
Compania noastra si-a inceput activitatea inca din anii '90, devenind pe parcurs una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul personalizarii obiectelor promotionale prin serigrafie.


.: Infrastructura

La momentul actual ne desfasuram activitatea intr-un spatiu de 300 mp, spatiu ce este compus din birou, showroom pentru obiecte promotionale si echipamente de protectie, depozit si atelierul de serigrafie.

Spatiul destinat pentru birou are o suprafata de cca. 30 mp si are absolut toata infrastructura necesara pentru procesarea comenzilor si a prelucrarii si vectorizarii imaginilor.

.: Biroul


.: Showroom-ul

Showroom-ul pentru obiecte promotionale si echipamente de protectie are o suprafata de 25 mp si este amenajat cu rastel pentru promotionale textile, manechine si rafturi.

Showroom echipamente de protectie

Showroom pentru obiecte promotionale

.: Depozitul

Depozitul pentru obiecte promotionale si echipamente de lucru are o suprafata de 140 mp, este dotat cu rafturi si mijloace de manevrare a marfurilor.

Depozitul atelierului de serigrafie

La nevoie transformam depozitul in uscatorie

.: Atelierul de serigrafie

Atelierul de personalizari obiecte prin serigrafie are o suprafata de 105 mp, este dotat cu 2 carusele a 6 culori, 2 flash-uri de uscare, prese termice, etc.

Serigrafie pe pe echipamente de protectie Lukoil

Serigrafie pe pungi pentru cadouri


Vectorizare grafica

Pentru realizarea filmelor pentru sabloanele serigrafice sunt necesare imagini vectoriale. In cazul in care nu detineti imagini vectorizate, VECOprint vine in sprijinul dumneavoastra si vectorizeaza imaginile (bitmap, jpeg, gif sau tiff) puse la dispozitie de catre client.

Imagine vectorizata, bun de tipar

Realizam sabloane serigrafice in-house

Infrastructura atelierului de serigrafie ne permite sa realizam sabloanele serigrafice, fara sa mai apelam la alte firme care ofera acest serviciu, astfel scurtam timpul de productie si implicit costurile sunt mai reduse.

Pentru realizarea sabloanelor serigrafice detinem urmatoarele utilaje:

  • intinzator sita serigrafie
  • unitate de uscare a sabloanelor serigrafice
  • unitate UV de foto-expunere a filmelor serigrafice pe sabloane
  • unitate de spalare a sabloanelor serigrafice

Infrastructura transfer termic

Presa manuala transfer termic Siser

Presa multipla pentru textile si sepci

Presa manuala platan 38x60 cm

Presa pentru suprafete mari

Presa manuala platan 38x38 cm

Presa pentru suprafete normale

Presa manuala pentru sepci

Presa pentru suprafete mici