web design design grafic logo design

VECOprint - design web si grafica

Solutii optime de prezenta on-line

web design vecoprint

Va doriti o pagina web on-line care sa va reprezinte afacerea?
Aveti deja o pagina web dar care ati dori sa arate altfel?
Doriti cu tot dinadinsul sa dati viata afacerii de care va ocupati?
Doriti ca din orice colt al lumii sa se stie de afacerile pe care le conduceti?
Vreti ca orice potential partener din lume sa aiba acces la informatii despre afacerea sau afacerile dumneavoastra 24 de ore din 24?
Credeti ca o pagina web ar aduce un ATU in plus firmei dumneavoastra?
Indiferent daca doriti crearea unei pagini web sau doriti sa reactualizati un site, deja existent, VECOprint va ajuta sa atingeti acest tel. Scopul nostru este ca design-ul paginilor web sa arate exact asa cum isi doreste clientul, VECOprint adaptandu-se cerintelor cele mai exigente.

Ce inseamna Web Design Responsive?

Responsive inseamna ca site-ul dumneavoastra poate detecta dimensiunea dispozitivului a vizitatorilor care va acceseaza pagina web si sa faca ajustarile necesare pentru o vizibilitate si utilizare optima. Se adapteaza un singur design pentru a se potrivi cu habitatul sau, si se poate gestiona si intretine intr-o singura locatie, nemaifiind necesare alte proiecte de web design pentru fiecare dispozitiv in parte. Fiecare site este proiectat si construit astfel incat sa poata fi vizibil pe orice tip de dispozitiv. Design-ul Responsive este o solutie eleganta care permite functionarea atat pe dispozitivele actuale cat si pe cele care se vor mai inventa.

web design responsive

Pasii procesului de dezvoltare a unui web site

servicii dezvoltare web

Fie ca va doriti crearea unei identitati vizuale sau a unui website, complet personalizat, suntem pregatiti sa va oferim idei pline de originalitate care sa confere rezultate. VECOprint este "ochi si urechi" la cerintele clientilor si ia parte activ, prin cunostintele acumulate de-a lungul timpului (CorelDRAW, HTML, JavaScript, Flash, etc.), la dezvoltarea afacerii pe care o detineti, in mediul on-line.

Identitate vizuala - Logo Design si Machetare Vectoriala

Identitatea vizuala corporativa este construita, de cele mai multe ori, din elemente precum logo, fonturi, culori, simboluri sau slogane care pot fi dezvoltate astfel incat sa reprezinte, implicit, valorile, ideile si chiar personalitatea unei companii. Doriti un logo, un slogan, grafica, vectoriala sau un pliant? Nimic mai simplu...VECOprint are deja in portofoliul sau astfel de realizari. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

Iata cateva exemple de sigle, din portofoliul nostru, realizate pentru clientii nostri :

Web Design - Realizari